گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تحقیر اماراتی‌ها با وجود توافق خفت‌بار سازش

دو روز پیش رسماً آغاز پروازهای مستقیم بین ابوظبی و تل‌آویو اعلام شد اما رژیم صهیونیستی از ورود دو اماراتی به اراضی اشغالی پس از فرود هواپیمای این کشور در فرودگاه بن‌گوریون ممانعت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  بیش از دو ماه از امضای توافق خفت‌بار عادی‌سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی در واشنگتن می‌گذرد اما هر روز این مسئله روشن‌تر می‌شود که صهیونیست‌ها از این توافق صرفاً برای پیشبرد اهداف خود و دور کردن کشورهای عربی از ملت فلسطین بهره می‌برند تا به‌راحتی بتوانند به خواسته‌های شوم خود در فلسطین به‌ویژه قدس و مسجد الاقصی دست یابند.

 

دو روز پیش رسماً آغاز پروازهای مستقیم بین ابوظبی و تل‌آویو اعلام شد اما با این حال، رژیم صهیونیستی از ورود دو اماراتی به اراضی اشغالی پس از فرود هواپیمای این کشور در فرودگاه بن‌گوریون ممانعت کرد.

 

پایگاه خبری روزنامه "یسرائیل هیوم" تأکید کرد که مسئولان فرودگاه بن‌گوریون پس از فرود هواپیمای شرکت "فلی دبی" به دو شخصیت سرشناس اماراتی که جزو مسافران این هواپیما بودند و به‌دعوت اختصاصی شرکت "لیزر مدلینگ" راهی فلسطین اشغالی شده بودند، اجازه ورود ندادند.

 

این روزنامه افزود که این دو نفر با وجود پر کردن برگه‌هایی که وضعیت سلامت آنان را تأیید می‌کرد، باز هم از سوی اداره مهاجرت رژیم صهیونیستی اجازه ورود به فلسطین اشغالی را نیافتند.

 

این دو فرد اماراتی از این شیوه تعامل صهیونیست‌ها شاکی شده نسبت به آن اعتراض کردند اما در نهایت راه به جایی نبرده مجبور شدند به امارات بازگردند!

 

هویت این دو فرد مشخص نشده است اما برخی منابع در فرودگاه بن‌گوریون گفته‌اند که آن‌ها دو فرد مهم و سرشناس بودند که در امارات از احترام زیادی برخوردارند!

 

در همین راستا، اداره مهاجرت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شهروندان اماراتی حق ورود به فلسطین اشغالی را ندارند!

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، اسرائیلی‌ها به‌رغم تن دادن امارات به توافق خفت‌بار سازش همچنان به‌شیوه‌ای تحقیرآمیز با اماراتی‌ها تعامل می‌کنند.

 

این توافق با محکومیتی گسترده از سوی فلسطینیان همراه بود. آن‌ها چنین توافقی را خیانت به آرمان و مقدسات فلسطین می‌دانند.

 

پس از امضای این توافق، هیئتی اماراتی به قدس اشغالی سفر و از مسجد الاقصی بازدید کرد که این مسئله خشم نمازگزاران فلسطینی را در پی داشت و آن‌ها اعضای این هیئت را از این مسجد مبارک بیرون راندند.

 

اماراتی‌ها در توجیه امضای این توافق خفت‌بار مدعی بودند که در قبال لغو طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی به آن تن داده‌اند و قرار است در چارچوب این توافق جنگنده‌های اف35 را خریداری کنند، اما نه طرح الحاق کرانه باختری متوقف شد و نه تاکنون این کشور توانسته است به این جنگنده‌ها دست یابد و رژیم صهیونیستی اعلام کرده که تنها در شرایطی حاضر به موافقت با فروش جنگنده‌های اف35 به ابوظبی است که آمریکا جنگنده‌های پیشرفته‌تری در اختیار این رژیم قرار دهد تا همچنان برتری نظامی آن در منطقه حفظ شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار